Woensdagvoormiddag…

Annelies Geirnaert/ september 14, 2017

Zoals jullie al weten verloopt de woensdag wat anders dan de andere klasdagen. Tijdens deze voormiddag splitsen we het 2de kleuter & 3 de kleuter op.

Het 2de kleuter werkt aan de sociale vaardigheden en leert Rikki het konijn wat beter kennen en dit samen met juf Sofie. Na de speeltijd neemt juf Patricia de helft van de kleuters mee naar de computers.(dit wisselt iedere week)

Het 3de kleuter delen we ook op in 2 vaste groepen, beiden groepen krijgen dezelfde activiteiten, nl. initiatie Frans en Media. Na de speeltijd komt heel de groep samen in de klas van juf Annelies, daar werken we specifiek op vormgeving en sociale vaardigheden.

We houden jullie zeker op de hoogte a.d.h. van foto’s & een verslagje van Pistache.

 

Share this Post