weekverslag 11 september – 15 september

Veerle Decock/ september 15, 2017

Dag mama’s en papa’s,

De tweede schoolweek zit er ook al op.  We hebben al heel wat geleerd ; de woorden ‘mol’, ‘ik’, ‘is’ en ‘de’. De letters  ‘m’, ‘o’ en ‘l’ waren nieuw. We leerden ook al de letters ‘i’ en ‘k’ en het woord ‘ik’ schrijven. Vanaf nu is het belangrijk dat de kinderen elke dag hun letters en hun woordjes  een beetje oefenen.  Die kun je vinden in de potjes in de schooltassen.

Tijdens de rekenlessen proberen we twee verschillende hoeveelheden gelijk te maken ; ofwel moeten we er bijdoen, ofwel moeten we er wegnemen. We hebben ook veel geoefend op de getalbeelden.

Kortom, het was een drukke leerweek, maar we hebben toch ook de tijd genomen om een beetje te spelen in de speeltijd en in de klas. We hebben ook de kermissfeer binnen gehaald. We maakten lekkere popcorn.  De foto’s daarvan vind je terug op de website. En of ze genoten hebben, de sloebertjes…!

 

Geniet van het komende weekend!
Tot maandag!
J
uf Veerle

Share this Post