weekverslag 25 tot 29 september

Fien De Jonckheere/ september 29, 2017

Dag mama en papa,

Het was een sportieve week waar we van genoten hebben!  Tijdens de scholenveldloop hebben we allemaal ons beste beentje voorgezet. We verdienen allemaal een pluim! Foto’s daarvan vind je reeds op de website.

We hebben ook heel wat gewerkt: spelen met letters, nieuwe woorden leren lezen, schrijven.  Bij rekenen hebben we de symbolen = en ≠ geleerd. Kijk gerust eens in de werkboekjes die de kinderen vandaag even mee kregen naar huis.
We hebben de eerste keer de proevenmap mee naar huis.  Gelieve de proeven telkens te ondertekenen en op maandag terug mee te geven.

Vergeet maandag de turnzak niet mee te geven.

Voor de knutselles van maandag zouden we kleine puzzelstukjes en een vod nodig hebben.  Als je thuis oude puzzels hebt die niet meer volledig zijn, geef ze gerust mee naar school.  We maken kunstwerkjes met die kleine puzzelstukjes!

Prettig weekend!

Juf Fien

Share this Post