weekverslag 9 okt. – 13 okt.

Veerle Decock/ oktober 13, 2017

Dag mama’s en papa’s,

 

Deze week zijn we er weer heel hard tegenaan gegaan!

In de rekenlessen hebben we de hoeveelheden tot 5 leren splitsen in 2 groepjes.  Ook optellen tot 5 hebben we ingeoefend.

Tijdens de taallessen zetten we weer ons beste beentje voor. Onze nieuwe woorden waren ‘tom’ en ‘pen’. Ook ‘een’ en ‘één’ leerden we lezen. De nieuwe letters van deze week zijn ‘t’, ‘p’ en ‘e’.  Probeer het vol te houden om elke dag te lezen.  Dit is van essentieel belang om goed mee te zijn.

De schrijflessen gaan ook vlot vooruit. Ondertussen kunnen we al heel wat woorden en letters schrijven. Deze week leerden we ‘an’ schrijven.

Voor de knutselles van maandag hebben we een vod nodig die achteraf kan weggegooid worden.  Indien je een oude spons hebt liggen die je niet meer nodig hebt, we kunnen die maandag goed gebruiken.  Ook die zal niet meer kunnen meekomen naar huis 🙂

Dinsdag trekken we er met het eerst leerjaar op uit naar het bos.  We vertrekken stipt om 13u.  Vergeet niet om de laarsjes mee te brengen en een regenjas.  Een plastieken zakje maakt het leuk om spulletjes te kunnen verzamelen. Hopelijk blijft het goeie weer aanhouden tot en met dinsdag…

LET OP : Woensdag 18 oktober is er GEEN SCHOOL!!!!  Er is pedagogische werkdag voor alle leerkrachten.

Geniet van het mooie, warme weekend!

Juf Veerle

Share this Post