weekverslag 16 tot 20 oktober

Fien De Jonckheere/ oktober 20, 2017

Dag mama en papa,

Deze week hebben we weer druk gewerkt. We hebben heel veel ingeoefend op het optellen en aftrekken tot 5. Het begint behoorlijk goed te lukken!

Bij lezen namen we het woord ‘pen’ onder de loep en hebben we woorden leren lezen met de nieuwe letters ‘p’ en ‘e’. Ook het nieuwe woordje ‘jas’ kwam al aan bod. Komende maandag gaan we heel wat nieuwe woordjes leren lezen met de laatst geleerde letters.

De meeste proevetjes zijn voorbij. Ik kan je nu al vertellen dat we allemaal ons beste beentje hebben voorgezet. Vergeet niet om TEN LAATSTE maandag het briefje af te geven met het tijdstip wanneer je om het eerste rapportje kan komen… Spannend!

Denk er aan om elke dag een 10-tal minuutjes te lezen. Op die manier geraken we stap voor stap vooruit.

Onze uitstap naar het bos was een succes. We hebben genoten van de geuren en de kleuren die het bos ons kon bieden. En de weergoden waren ons super gunstig gezind… De foto’s kan je zien op de website.

Prettig weekend,

juf Fien

Share this Post