Project Sprookjes : De Sprookjesfee

Loïc Hustinx/ november 25, 2017

Op maandag 13 november kwam de sprookjesfee op bezoek in school, maar de sprookjesfee was verdrietig. De sprookjesfee is alle sprookjesfiguren kwijt, het sprookjesboek was leeg. De sprookjesfee kwam op haar tocht naar de gang toch enkele voorwerpen tegen. Dit toonde ze aan de kleuters. Iedere klas kreeg een voorwerp en hierrond werd er gewerkt.

Op vrijdag 24 november was het, het slotfeest van het project sprookjes, en de sprookjesfee kwam ook naar het feest. Ze was heel blij, want in het sprookjesboek stonden de sprookjesfiguren terug en waren die gevuld met hele mooi foto’s en tekeningen.

Iedere klas bracht iets naar voor, voor de sprookjesfee.
De sprookjesfee was heel erg blij !!

Hier enkele sfeerbeelden

 

 

Share this Post