weekverslag 26 febr. – 2 maart

Veerle Decock/ maart 2, 2018

Dag mama en papa,

Tijdens de rekenlessen hebben we ons extra ingezet op het beheersen van oefeningen tot 20, zonder de brug.  Dit begint bij de meeste kinderen aardig te lukken.  Ook dit weekend krijgen de kinderen hun blauwe oefenboekje mee naar huis.  Daarin mogen ze van blz 23 tot en met blz 26 maken.

Tijdens de taallessen schrijven we nu heel veel.  De verzorgde vorming van de letters en de correcte verbinding is van het grootste belang. Bij het lezen leerden we terug een nieuwe letter ; de ‘c’.  We leerden dat die soms als ‘s’ wordt uitgesproken, maar ook soms als een ‘k’.

Nog een warme oproep om grote blikken mee te geven naar school.  Die zullen we nodig hebben voor de knutselles.

Vandaag gingen we naar de toneelvoorstelling.  Het was schitterend.  De kinderen zullen vast en zeker heel wat te vertellen hebben.

Fijn weekend,
Juf Hélène en juf Veerle

Share this Post