weekverslag 19 maart – 23 maart

Veerle Decock/ maart 23, 2018

Beste mama en papa,

Deze week hebben we heel wat geoefend op oefeningen met brug en oefeningen zonder brug. Pas op, die oefeningen worden nu nog niet door elkaar aangeboden. Dit komt pas na het paasverlof.  Maar, de oefeningen beginnen steeds beter te lukken.

Tijdens de taallessen concentreren we ons nu op het lezen van langere woorden ; met dubbele kopjes of staartjes.  Het blijft heel belangrijk om elke dag te lezen.  De kinderen kregen donderdag een leesbingo mee naar huis.  Misschien krijgen de kinderen daardoor wel extra goesting…  Dat is toch de bedoeling.

Deze week startten we met het project ‘boeken’.  In dit kader gaan we volgende week vrijdag een bezoekje brengen aan de bibliotheek van Kortemark.  Terug (hopelijk!)  een extra stimulans om meer te lezen.

Ik ben nog steeds (dringend!) op zoek naar 1 opa om te lezen tijdens de viering van de eerste communie… 🙂  Gelieve zo snel mogelijk contact op te nemen met mij.  Een bereidwillige oma hebben we al gevonden! Hoera!
Vergeet niet dat er nu zondag instapviering is.  Die gaat door om 9u30.

Fijn weekend! En vergeet niet ; we krijgen een uurtje slaap minder…
Juf Hélène en juf Veerle

 

Share this Post