Eureka! Naar de bibliotheek!

Loïc Hustinx/ maart 24, 2018

Op maandag 19 maart verliepen de eerste minuten van de schooldag een beetje anders. De leerkrachten kwamen niet meteen naar de rij, er begon muziek op de speelplaats te spelen en …. plots stonden de leerkrachten voor hun rij te dansen met hun lievelingsboek in hun handen. Wat was er aan de hand? Het was de start van onze 2 projectweken. Deze staan helemaal in het teken van de boekenmaand getiteld: Eureka! Specifiek geven we wat aandacht aan wetenschap en techniek. Enkele activiteiten binnen en buiten de school (auteurslezing, bib-bezoek, hoekenwerk, …) zorgen ervoor dat we twee weken worden ondergedompeld in boeken en alle fijne zaken die ze te bieden hebben.

Op vrijdag 23 maart brachten we een bezoek aan de BIB. We kregen een zeer goede uitleg en mochten enkele zaken uitproberen. We mochten zelfs al een snuffelen in de afdelingen voor de volwassenen. Als slot speelden we een spel waarin we zo veel mogelijk opdrachten moesten oplossen en munten verzamelen. We hadden winnaars maar … we kregen allemaal een snoepje omdat we zo hard ons best deden.

 

 

Share this Post