Thema: Igor de Stippelkampioen

Annelies Geirnaert/ mei 12, 2018

Lieveheersbeestje Igor heeft een heel jaar hard geoefend en getraind voor de Stippelspelen. Vooral zijn stembanden dan. Maar voor welke stippelsport heb je die nodig? Zoek het maar uit in het verhaal van Igor de stippelkampioen! Igor loodst ons stippel voor stippel door de Stippelspelen. Je krijgt een beeld van wat de openingsceremonie kan zijn door de ogen van Igor. Enkele stippelspelen worden in beeld gebracht: hoogspringen, verspringen, turnen, ping-pong, gewichtheffen en roeien. Voor bijna alle sporten komt Igor hier of daar wel een centimetertje te kort behalve voor …

Daar krijgen de kleuters volgende week een antwoord op 🙂

Daarnaast komt een nieuwe letter aan de beurt…De ‘I’ van Igor. Dus voorwerpen die beginnen met de letter ‘I’ zijn welkom

Tot maandag!

Share this Post