De stippel Spelen

Annelies Geirnaert/ mei 14, 2018

Verslag van de stippel Spelen

Deze week starten we met de Stippel spelen. Iedere dag komt er 1 sportdiscipline aan de beurt. Vandaag was het verspringen. Welke 3 kleuters mochten glunderen op het podium…Een dikke proficiat aan Tibo, Gufera & Jade.

 

Dag 1: Verspringen

Wat een spannende strijd…Wie kan het verste springen? De kleuters deden heel hard hun best, zo stond Helena heel lang op de 3de plaats. Maar dat was buiten Tibo gerekend…Geconcentreerd nam hij de sprong en duwde Helena zo weg van de 3de plaats. Wat waren ze blij met hun medaille.

Dag 2: Hardlopen

Vandaag konden de kleuters hun conditie testen. Het 2de kleuter liep de korte afstand,het was een spannende strijd met enkele valpartijen. Maar Nona,Louis & Wout mochten het podium beklimmen. Daarna kwam het 3de kleuter aan de beurt. De coach gaf hen de raad om niet te vlug te starten en dat nam Siebe ten harte. In de laatste meters spurtte hij naar een 2de plaats. Proficiat aan Gufera, Siebe & Jade. Morgen volgt een rustdag voor de sporters.

Share this Post