dag 2 Zeeklas -.. .- –. ..— –.. . . -.- .-.. .- …

Emilie Van de Walle/ juni 5, 2018

-.. .- –. – …. ..- .. … -… .- … .. … ·-·-·- — …- . .-. ·-·-·- .- .-.. .-.. . … — -.- …. .. . .-. ·-·-·- — …- . .-. ·-·-·- …. . – .– .- … .- .-.. .– . . .-. . . -. -… .. .— –.. — -. -.. . .-. . -.. .- –. …. .. . .-. .- .- -. –.. . . ·-·-·- — …- . .-. ·-·-·- .– .- -. -.. . .-.. . -. — . – . . -. -… .-.. .. -. -.. . –. . .-.. . .. -.. . …. — -. -.. –··– -.- .-.. .. — — . -. – — – -… — …- . -. .. -. -.. . — — .-.. . -. –··– — . – — .–. . -. — — -. -.. -.. . …- .. … … . -. …- .- -. …. . – …- .. … … . .-. .. .— — ..- … . ..- — -… . .– — -. -.. . .-. . -. . -. -. — –. –.. — …- . . .-.. — . . .-. ·-·-·- — …- . .-. ·-·-·- – — – — — .-. –. . -. …- — — .-. — . . .-. –.. . . -.- .-.. .- … -. .. . ..- .– … ·-·-·- — …- . .-. ·-··· — ..- –

Dag thuisbasis.over.
Alles oké hier. over.
het was alweer een bijzondere dag hier aan zee.over. Wandelen met een blindegeleide hond, klimmen tot boven in de molen, met open mond de vissen van het visserijmuseum bewonderen en nog zoveel meer.over.
Tot morgen voor meer zeeklasnieuws.over & out

Share this Post