Bezoek uit Sint Jan De Deo

Birgit Van Houcke/ juni 22, 2018

Vandaag kwam de mama van Axelle langs om iets meer over haar beroep te vertellen. Zij werkt in Sint Jan De Deo en bracht een bewoonster mee naar klas. We bekeken eerst een filmpje die vertelde wat Sint Jan De Deo zoal doet. De mama van Axelle had daarnaast ook heel wat materiaal mee die ze gebruiken om de bewoners te helpen of die ervoor zorgen dat de bewoners zelfstandiger kunnen leven. De leerlingen konden ook proeven van drankjes die verdikt werden met poeder, een mix van brood, gaven elkaar eten, ervaarden het verschil in eten,… Zo konden de leerlingen zien dat niet alles vanzelfsprekend gaat als je slikproblemen hebt.

Het was een heel leerrijke ervaring voor ons allemaal!

Nogmaals bedankt aan de mama van Axelle en de bewoonster uit Sint Jan De Deo om op bezoek te komen bij ons, we vonden het een heel fijn bezoek!

 

Share this Post