Nieuwe speelplaats officieel geopend

Loïc Hustinx/ augustus 30, 2018

Gisteren werd de nieuwe speelplaats in Edewalle officieel geopend.

Ondanks de onophoudelijke hevige regenval mochten we heel wat leerlingen, ouders en sympathisanten verwelkomen in Edewalle.

In een gezellig gevulde sportzaal opende onze nieuwe directeur, Jeroen Tolpe, de avond met een welkomstwoord. Aansluitend vertelden algemeen directeur Mevrouw Ann Stael en regioverantwoordelijke bij Cera Dhr. W. Engels wat meer over de realisatie van dit prachtige project.

Na het officiële gedeelte was er nog tijd en ruimte om kennis te maken met de nieuwe directeur, na te kaarten over de vakantie en vooruit te blikken naar het nieuwe schooljaar. Dit alles met een lekker hapje en drankje aangeboden door de school.

Het staat vast dat de leerlingen en toekomstige leerlingen uit de buurt voor vele jaren ver verzekerd zijn van een prachtige speelplaats.

En nu … aftellen naar 3 september!

Share this Post