Thema’s in onze klas…

Valerie Depoorter/ september 7, 2018

Elke week (of 2 wekelijks) werken we een thema uit, soms gaan we op uitstap (de groene hemel bij meester Koen, het maïsdoolhof, het bos, de boerderij,…). Meestal doen we dit samen met de Julesklas… Als uw kleuter spulletjes, boekjes,.. heeft rond dit thema, mag je dit altijd meebrengen naar de klas! Leuke ideetjes voor een thema mogen de kleuters of ouders ook aanbrengen…

Op maandag 10 september werken we een weekje rond het thema ‘Feest’. We gaan op Vrijdag 14 september een feestje bouwen voor de kleuters die jarig waren in augustus, Mandus en Jules, Nora, Elena en de klaspop Karel… We zouden een receptie houden met hapjes. De jarige kleuters mogen elk iets meebrengen… We spreken nog af via het heen-en weerschriftje.

Vergeet niet jullie laarsjes mee te brengen naar de klas!

Geniet van jullie weekend, het was voor mij alvast een heel fijne startweek met jullie sloebers…

 Onze zonnebloem is alvast mooi geworden…

Share this Post