Verslag ‘thema Kermis’ & nieuw thema

Annelies Geirnaert/ september 16, 2018

Feest in Handzame. Oliebollen eten, eendjes vangen en natuurlijk op de paardenmolen zitten…De kleuters konden hier uren over vertellen:-) Hieronder kom je te weten wat we deze week deden in de klas.De kleuters vinden nu stilletjes aan hun weg in het nieuwe systeem met de keuzekast en genieten van de keuze uit heel wat verschillende hoeken.Thema Kermis

Volgende week starten we met het thema ‘Kleurenmonsters’. Een prentenboek rond gevoelens. De kleuters mogen een prent uit een tijdschrift meebrengen,waar op een gevoel te zien is. Geen paniek 😉 we hebben deze maar eind deze week nodig. Denken jullie ook nog eens aan de foto van je kleuter. Dit is voor zowel Floddertjes als Jip& Janneke.

Tot maandag

Share this Post