Weekverslag 17 sept. – 21 sept.

Veerle Decock/ september 21, 2018

Dag mama en papa,

Het was heel leuk om zoveel ouders te mogen verwelkomen op onze open-deur-voormiddag.  De kinderen waren heel erg trots om te mogen tonen wat ze al kunnen, want we hebben al heel wat gewerkt!  Het was ook leuk voor de juf om een beetje extra uitleg te kunnen geven over hoe we leren lezen, rekenen en schrijven in de klas. Hopelijk hebben jullie er iets aan gehad! Dank voor zo’n talrijke aanwezigheid!

Tijdens de wiskundelessen zijn we nu volop aan het tellen tot 5 en het leren schrijven van de getallen.  We hebben ook al de symbolen =, < en > leren gebruiken.

Tijdens de taallessen hebben we ‘beer’ geleerd en geanalyseerd in /b/, /ee/ en /r/.  Ook ‘an’ kwam al aan bod. Vergeet niet om elke dag een beetje te oefenen op het lezen.  Het is belangrijk dat de kinderen de letters heel vlot kunnen verklanken.

Op donderdag, 27 september is er dan sportdag en in de namiddag scholenveldloop. Kom je ook supporteren? Vergeet alvast niet jouw sportieve kledij aan te trekken (zeker de T-shirt van de school!). De kinderen moeten zeker hun lunchpakket meebrengen! Hopelijk wordt het een zonovergoten, leuke en sportieve dag!

 

Prettig weekend,

juf Veerle

 

Share this Post