Weekverslag 25 febr. – 1 maart

Veerle Decock/ maart 1, 2019

Beste mama en papa

Terug een weekje voorbij. De voorbije week leerden we de brug bij aftrekkingen tot 20.  Dit verliep heel vlot.  De kinderen vinden het leuk om in de lange rij te werken en ze zijn er goed weg mee!

Vandaag een spannende dag…  de boefjes van de beertjesklas zullen de straten van Handzame onveilig maken. We zien er naar uit! Hopelijk blijft de regen een beetje uit…

Toch nog even dit rechtzetten…  Woensdagavond begon de ouderavond voor de eerste communie blijkbaar om 19u30.  Ik had deze gegevens NIET doorgekregen, dus kon ik jullie moeilijk verwittigd hebben. Wij kregen een brief doorgemaild van pastoor Christ waarop alle data voor de instapvieringen van Kortemark stonden.  Ik had die data snel veranderd naar de data voor Handzame.  Ikzelf was vergeten om ‘Kortemark’ te veranderen naar ‘Handzame’.  Dus voor alle duidelijkheid ; de instapvieringen voor jullie kinderen gaan door in de kerk van Handzame. Sorry daarvoor.
Er zijn verschillende kindjes die willen voorlezen tijdens de instapviering.  Ik heb er maar 4 nodig, maar de kindjes die tijdens de eerste viering niet kunnen lezen, mogen lezen tijdens de 2de viering.

Op naar een leuke vakantieweek!  Probeer veel te spelen en plezier te maken.  Maar denk er toch ook nog eventjes aan om te lezen…

Een hele fijne vakantie!
Juf Veerle

Share this Post