weekverslag 6 mei – 10 mei

Veerle Decock/ mei 10, 2019

Beste mama en papa

Terug een weekje voorbij.  Wat gaat de tijd snel. We gaan er hard tegenaan om alle oefeningen tot 20 te automatiseren. Ook voor lezen moet alles nu vlotjes beginnen gaan. Gewoon goed blijven oefenen elke dag en alles komt in orde.

Ondertussen zijn we in de wero-lessen begonnen met een nieuw thema, nl ‘pizza’.  Volgende week gaan we pizza maken op school… Dat wordt leuk! En lekker…!

Het dansje voor het schoolfeest begint meer vorm te krijgen.  De kinderen zien het helemaal zitten.
Ook voor de eerste communie zien we het volledig zitten.  De komende weken gaan we enkele keren naar de kerk om te oefenen.  Maandag krijgen jullie een brief mee waarop de praktische regelingen voor de dag zelf te vinden zijn.  Spannend allemaal.

Fijn weekend!
Juf Veerle

Share this Post