Joepie, we mogen weer naar de klas!

Ann Depuydt/ juni 1, 2020

Eindelijk is het zover. Vanaf morgen zijn onze kinderen weer welkom op onze school, zij het dan wel met strikte maatregelen, maar we zullen er het beste van maken.

De eerste week zal vooral aandacht besteed worden aan de nieuwe instappertjes. De afspraken van de klas zullen herhaald worden en natuurlijk is het van groot belang dat alle peuters (ook wie reeds kwam) zich goed voelen in de klas.

Er zullen natuurlijk ook wel leuke activiteiten aan bod komen, zodat de peuters zich kunnen uitleven.  Via allerlei spelletjes, activiteiten,…. worden  de begrippen, de kleuren, de taal, …. herhaald. Ook aan het samenspel wordt er aandacht besteed.

Wat zeker ook van groot belang is, is de hygiëne. De handjes van de peuters zullen meerdere keren per dag gewassen worden (zoals jullie konden lezen in de brief van de directie). De peuters blijven ook de hele dag in hun eigen klasbubbel.

’s Middags wordt er geen warme maaltijd aangeboden, dus wie op school blijft brengt zijn boterhammen mee. Deze worden samen met de juf in de klas opgegeten. Ik zorg ervoor dat het een gezellig samenzijn is.

Ik wens aan iedereen een fijne start, ik kijk er alvast naar uit om er samen met jullie peuter een fijne tijd van te maken.

Tot morgen, juf Ann

 

 

Share this Post