Enkele sfeerbeelden uit de klas.

Ann Depuydt/ juni 5, 2020

De eerste schoolweek na de coronacrisis zit er al op. Het was een beetje zoals 1 september. Enkele peuters stapten voor de eerste keer de klas binnen, en voor andere was het een blij weerzien.

De klasafspraken werden herhaald en de peuters maakten kennis met de nieuwe vriendjes.  De hoeken van de klas werden bekeken en de kinderen konden zich weer volop uitleven.

Heel wat kinderen waren blij dat ze weer konden deelnemen aan een schilderactiviteit. De instappertjes versierden hun heen-en weerschriftje en probeerden ook om de inhoud van hun schooltas op de juiste plaats te leggen.

Er was ook heel veel aandacht voor de veiligheidsmaatregelen tegen corona; handen wassen, spelen in onze klasbubbel, boterhammen eten in onze klas, en enkele peuters merkten ook op dat Jules nu geen zoentje mocht krijgen bij het slapen gaan. Dit werd opgelost door even over zijn hoofd te aaien.

Geniet alvast mee van enkele sfeerbeelden uit de klas

Share this Post