Op een rode paddenstoel..

Juf.valerie/ oktober 18, 2021

Op een grote paddenstoel, rood met witte stippen… klinkt het jullie al bekend in de oren? Misschien hebben jullie het liedje reeds gehoord? Het liedje zat als boekje in het heen-en-weerschriftje. Zing dit gerust even mee met jullie kleuter want deze kennen ze allemaal heel goed. Naast het zingen hebben we uiteraard ook andere zaken gedaan zoals een eigen paddenstoel geknutseld, geschilderd, puzzels gemaakt, kabouters gezocht in de klas, … Maar de topper was opnieuw onze kookactiviteit. Dankzij de walnoten die wij van Elise gekregen hebben, waarvoor nog eens een dikke dankjewel, hebben we walnootkoekjes kunnen bakken. En eerlijk gezegd, het was een opnieuw een topper. 99% procent van de kleuters vonden deze super lekker. Dus weet je niet wat te doen met alle noten die jullie nog liggen hebben? Bak gerust nog eens walnootkoekjes.

Maar ook in volgend thema staat er een kookactiviteit gepland. Wij zijn namelijk champignons, ofwel de eetbare paddenstoelen, aan het kweken in de klas. Wat het zal worden, houden we nog even geheim. Dus volg zeker onze klasblog verder.

Vriendelijke groetjes

De juffen van de Karelklas

Share this Post