Kriebel kriebel kriebelspin

Juf.valerie/ oktober 28, 2021

Maandag zaten er spinnen in onze klas! Gelukkig waren het geen echte, maar het betekende wel de start van ons thema ‘Spinnen’ met spin Jonnie in de hoofdrol. Spin Jonnie was jarig en had een lekkere taart. Hij wou deze niet alleen opeten, maar delen met andere dieren. Maar voor hij de kans had om iemand uit te nodigen, schreeuwden de dieren het uit en liepen ze weg.

Naast het leuke verhaal hebben we ook een leuk dansliedje geleerd over Marilyn de dikke spin. Het liedje kan je trouwens terugvinden in het heen-en-weer-schriftje. Ook hebben wij spinnen gerold met klei, spinnenwebben geknutseld door samen te werken met een klasvriendje, spinnen geschilderd, spinnen buiten gezocht, …

We hebben m.a.w. 2 leuke kriebelweken achter de rug. Indien jullie nog een Jonnie de spin vinden tijdens de vakantie, stuur gerust een fotootje door naar de klas.

Alvast een fijne herfstvakantie gewenst!

Groetjes van de juffen van de Karelklas

 

Share this Post