Nieuwtjes in de klas!

Birgit Van Houcke/ november 25, 2021

Onlangs kregen wij 8 nieuwe laptops in de derde graad. Hierdoor is er nu voor elke leerling in de klas een laptop. De laptops werden reeds ingezet bij verschillende lessen. Zo mochten de leerlingen verkeersborden opzoeken tijdens de lessen verkeer. Ondertussen leerden ze het internet correct gebruiken en info opzoeken op een digitale manier. Tijdens de les wereldoriƫntatie werden de laptops gebruikt om in groepjes een quiz op te stellen. Zo hernamen ze de geziene leerstof, leerden ze samenwerken, werd er aandacht geschonken aan goede vragen opstellen en een correcte spelling. Tot slot speelden we elkaars quiz. Op deze manier leerden we op hetzelfde moment verschillende zaken in deze lesuren! De leerlingen zijn alvast enthousiast en de juf was blij met het resultaat!

Share this Post