Brrr, wat is het koud!

Juf.valerie/ januari 27, 2022

Hebben jullie het al ondervonden? De temperatuur is aan het zakken. We beginnen sjaals, handschoenen en mutsen te dragen. Dit betekende dan ook het begin van ons thema ‘Brr, wat is het koud’. We leerden over warm en koud. Daarbij gingen we kijken hoe we ons warm kunnen houden door winterkledij te dragen of door vuur te maken. We gingen op onderzoek naar buiten om volgende vragen te ervaren: ‘Wat gebeurt er met water als het vriest? Hoe ziet de natuur eruit als het winter is? … ‘Ook kon een leuke knutselactiviteit niet gemist worden. We maakten een leuke winter set waarbij patronen centraal stonden.

Volgende week gaan we van start met thema ‘Hartjes’. Heb je spullen (bv. verhalen, hartendozen, hartjes, knuffels, … ) die we kunnen gebruiken in het thema? Geef deze gerust mee naar de klas, maar vergeet hierbij niet de naam te vermelden.

Warme knuffels van de juffen van de Karelklas

 

Share this Post