Carnaval, gekke clowntjes, gekke haren…..

Ann Depuydt/ februari 25, 2022

Na twee weken van feestvreugde kunnen jullie meegenieten van wat er in de klas en op school allemaal gebeurde rond Carnaval. De peuters leefden zich volop uit binnen dit thema en genoten van het musiceren en het zich verkleden. Er werden verschillende soorten clowntjes waargenomen, en ook Jules was verkleed als clown. De kinderen knutselden een clownhoedje en een muziek instrument om dan als clowntje naar huis te gaan.

De hele school vierde samen Carnaval en er waren heel wat originele figuren te spotten tijdens het Carnaval feest. Ook de gekke-haren-dag was voor de kinderen een leuke belevenis.

Als afsluiter van het thema werd de klas met de leukste Carnavalfoto verkozen en beloond met een beker. Voor ieder kind van de winnende klas werd een medaille uitgereikt. Het was super om deze trofee in handen te mogen nemen. De trofee krijgt alvast een heel mooi plekje in onze klas.

Share this Post