Nog 10 dagen 23 uren 44 minuten vakantie  
 
 
menu sept
menu juni
menu mei

OVERZICHT >

 
 
 
 
 
Prettige vakantie
20/06/2014
Het eind van het schooljaar betekent zomer en grote vakantie. Even afstand nemen van het dagelijkse gebeuren. 8 weken niet naar school en misschien wel op vakantie gaan. Een tijd van
uitrusten en niks moeten. Doen waar je zin in hebt en plezier maken. Thuis of ergens anders, dat maakt niet uit.

In ieder geval tijd om op adem te komen na alle drukke gebeurtenissen van de afgelopen maanden. Het eind van het schooljaar betekent afscheid nemen van het zesde leerjaar. Zij gaan een nieuwe start maken op een nieuwe school en zijn voortaan weer de ‘kleinsten’. Allemaal veel succes
gewenst met jullie verdere schoolcarrière.

De derde kleuters maken dan weer hun grote ‘sprong’ naar het lager onderwijs, de ‘grote’ school. We kijken er naar uit!

Een prettige en welverdiende vakantie gewenst en tot maandag 01 september 2014!
doelgroep: Allen | auteur: Meneer Jan
 
Foto's zeeklassen
18/06/2014
Alle 775 foto's van de zeeklassen zijn hier te zien! Veel kijkplezier!
doelgroep: Zeeklassers | auteur: School
 
Facebook
28/05/2014
Voilà! We zitten op Facebook. Hoeft wellicht geen verdere introductie? Allen snel daarheen. Like ons om op de hoogte te blijven.
doelgroep: Allen | auteur: Media-Mannetje
 
3de trimester: start!
23/04/2014
We starten vol goede moed het derde trimester en hopen jullie op één van de diverse activiteiten te mogen verwelkomen. Boerenmarkt en schoolfeest in Edewalle, de Eerste Communie en het vormsel voor beide vestigingen, de wandeltocht in Handzame,… een heleboel te beleven dus!

We wensen de vormelingen uit Handzame en Edewalle een onvergetelijke dag toe. Deze gebeurtenis grijpt plaats op zaterdag 26 april om 14.30 uur in de kerk in Handzame.
doelgroep: Allen | auteur: Meneer Jan
 
Happy Easter!!!
09/04/2014
I want to wish everybody a Happy Easter, even though it is early to do it. Enjoy the holiday and the time with your families. Do not exaggerate with the chocolate eggs :).
It has been my pleasure to be an assistant in your school. A lot of thanks for your support! We will keep in touch!

Ramona
doelgroep: | auteur:
 
Groene speelweide
04/04/2014
De kinderen in de school in Handzame kunnen bij mooi weer genieten van de open ruimte gelegen achter de schoolmuur. Deze speelweide nodigt uit om tijdens de diverse recreatiemomenten te lopen, te rennen,...

Denk er wel aan om op deze momenten jouw kind niet naar school te zenden met zijn 'beste kledij'.
doelgroep: Handzame | auteur: Meneer Jan
 
Pasen
01/04/2014
Wie heeft het ei van de paashaas gezien?
‘t Is pasen, ‘t is pasen, en wat hoort daarbij?
Een haas met een mandje en daarin een ei.
Kijk onder de bomen en onder de heg,
het bontgekleurde eitje van de paashaas is weg!
Was het een rode, of een gele misschien?
Wie heeft het ei van de paashaas gezien?
doelgroep: Allen | auteur: Een zoeker
 
Comenius
20/03/2014
Dear parents,

Don't forget t check our section ''Vreemde talen'' to see the last pictures of the children. We invite you to join us in this adventure.

Sincerely,
Ramona, Comenius assistant
doelgroep: | auteur:
 
Uitvaartplechtigheid
17/03/2014
Beste ouder,

Langs deze weg hou ik me er aan om jullie informatie omtrent de gezondheidstoestand van Auke en Arno en de uitvaartplechtigheid van hun mama mee te delen.

Beide kinderen zijn vanaf vrijdagnamiddag op een gezamenlijke kamer. Ze mochten de afdeling ‘ intensieve zorgen ‘ verlaten. Ze mogen stilaan ‘ kort ‘ bezoek ontvangen.

De uitvaart vangt aan om 09.30 uur op woensdag 19 maart 2014,in de Sint-Juliaankerk te Sint-Juliaan, Langemark – Poelkapelle. Graag hadden we met de klasgenoten van beide kinderen deze plechtigheid bijgewoond. Om dit sereen te laten verlopen zal de klastitularis hiervoor nog de nodige tijd vrij maken.

De kinderen van klas vijf zullen met de schoolbus vervoerd worden. Na afloop voorziet de juf nog een gezamenlijke verwerking.

Aan de ouders van klas drie vragen we om mee in te staan voor het vervoer. Zo kunnen we gerichter deze groep jongeren bijstaan bij eventuele moeilijke momenten.

Ouders die opteren dat hun kind niet aanwezig is op deze uitvaart kunnen dit laten weten aan de klasjuf. Voor deze kinderen wordt op school een andere activiteit voorzien.

Onze gedachten gaan uit naar de diepbedroefde familie en wensen hen – langs deze weg – veel sterkte toe.
doelgroep: Allen | auteur: Meneer Jan
 
Droevig nieuws.
12/03/2014
Beste ouder,

Woensdagmiddag gebeurde er een dramatisch ongeval langs de Staatsbaan. Hierbij werd een gezin van onze school hard getroffen. De mama van Auke en Arno Decoster, respectievelijk leerling in klas drie en klas vijf, verloor hierbij het leven. Beide kinderen zijn momenteel gehospitaliseerd in het ziekenhuis in Torhout. Naast de verwerking van dit verdriet, wacht hen tevens een lange revalidatie. Onze zorg gaat nu vooral uit naar het emotioneel begeleiden van alle kinderen van onze school. Dit op een serene en waardige manier.
Langs deze weg wensen we de getroffen familie veel sterkte toe in deze droevige en moeilijke dagen.
Bij verdere vragen kan je steeds contact opnemen met mij.

Genegen,

Meneer Jan
doelgroep: Allen | auteur: Meneer Jan