Wandel-fiets-zoektocht!!!

Karen Claeys/ juni 18, 2021

Dankzij onze sponsors konden we vandaag een 70-tal prijzen verdelen. De leerlingen van het leerlingenparlementen hielpen de prijzen verdelen.
Hopelijk hebben jullie genoten van jullie zoektocht en hebben jullie op deze manier wat kennis gemaakt met enkele gebeurtenissen in onze gemeente/school.
In 1985 was er brand op onze school, de laatste trein stopte in 1981, juf Katie gaf vroeger les in de gemeenteschool in Handzame, Zuster Imelde en zuster Margriet-Marie waren de laatste Handzaamse zusters, in 2007 was er maar 1 lagere school in Handzame (eerder was er ook de gemeenteschool) in onze speelweide konden we genieten van Irie Vibes en Hanzame Blues Festival, Midsummer vond plaats op het Handzamesplein en Delirium Blues in Hansam, Juf Veerle-Ruth-Ann, Chaveli en Chantal liepen als kind school in Handzame, mevrouw Ine Holvoet bracht haar kinderjaren door in ‘t Vliegend Paard, Juf Kris startte in 1982 in Handzame , de namen van de klassen vinden jullie terug op de website, op de fotovragen zagen jullie: juf Annelies, juf Valerie, juf Sarah, Chaveli, juf Birgit, juf Hilde, meester Dries en Chantal.
Nogmaals dankjewel aan de sponsors: Rojo, AVEVE, bistro de Flitspaele, bakker Stefan, apotheek Handzame, Slager Jan, Shelly’s frituur, Verfaillie renovaties, vintage Wines de Fruyt, Spar Handzame, groenten en fruit David en Angie, Chocl’adore
Share this Post